“Djeca i dalje vjeruju da ću potpisati za Barcu ili City”

Nogomet 17. ruj. 202117:34 > 17:35
Podijeli:
Andy Carroll
Andy Carroll

Engleski napadač Andy Carroll (32) još uvijek je bez kluba nakon što se na kraju prošle sezone rastao sa Newcastleom.

Iskusni 32-godišnji napadač razočaran je činjenicom da nije ostao na St. James Parku jer je vjerovao da će tu završiti karijeru.

Mislio sam da ću završiti karijeru ovdje i da će Newcastle biti moj dom u sljedećih četiri ili pet godina. Iz brojnih razloga se to nije dogodilo. Iskreno, teško mi je bilo što ne igram posebno kada sam mislio da bih mogao napraviti razliku na terenu“, rekao je Carroll za The Athletic i dodao je:

Još uvijek je moj ormarić na stadionu. Neki dan su me zvali da pokupim stvari. To ću uskoro učiniti“, rekao je iskusni napadač.

Carroll svakodnevno trenira i nada se novom angažmanu i želi igrati što je duže moguće. Djeca su ta koja ga pritišću da nađe novi klub.

Želim igrati što je duže moguće. Djeca mi još vjeruju da ću potpisati za Manchester City ili Barcelonu, ali svi znamo da se to neće dogoditi. Ipak, pritišću me da nađem klub i to je ono što i ja želim. Želim igrati pred svojom obitelji i pobjeđivati. Strast prema nogometu nije nestala“.

Andy Carroll je prije deset godina postao najskuplji britanski nogometaš u povijesti nakon što ga je Liverpool doveo za 35 milijuna funti.

Međutim, na Anfieldu nije uspio, a brojne ozljede pokvarile su mu karijeru koja mu se predviđala.