Veliko priznanje od UEFA-e za Ivu Olivari

Nogomet ostalo 29. kol. 202011:00 > 11:13
Podijeli:
Izvor: HNS

Team managerica Vatrenih imat će značajnu ulogu u finalu Lige prvakinja

Team managerica hrvatske nogometne reprezentacije dobila je veliku čast da bude delegatkinja u finalu Lige prvakinja između Lyona i Wolfsburga u San Sebastianu.

Istu dužnost obavljala je i na četvrtfinalnom i polufinalnom susretu između Arsenala i PSG-a, odnosno Wolfsburga i Barcelone.

Radi se o najvišoj dužnosničkoj funkciji na utakmicama Uefinih natjecanja, a uloga obuhvaća kontrolu i nadgledanje svih aspekata organizacije utakmice.

“Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast biti delegatkinja na finalnoj utakmici Lige prvakinja. Zahvaljujem prije svega Uefi i Hrvatskom nogometnom savezu, na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom koji je prepoznao moj rad te me nakon dugogodišnjeg staža u Savezu odlučio predložiti za ovu funkciju”, rekla je team managerica Vatrenih.

“U finalu će nastupiti dva velika rivala, ekipe koje su uvijek u vrhu ženskog nogometa i očekujem da ćemo imati priliku nazočiti uzbudljivoj utakmici”, dodala je Olivari.

Osim Olivari, Hrvatska će imati još jednu predstavnicu u velikom finalu – pomoćna sutkinja finalnog dvoboja Lige prvakinja bit će Sanja Rođak-Karšić.