Federera čeka ugovor s nogometnim klubom!

Nogomet ostalo 8. svi 202014:42 > 14:43
Podijeli:
Ashley Vlotman/Gallo Images/Getty Images

Nogometni klub iz Švicarske ponudio je ugovor legendarnom tenisaču...

Roger (38) još ne namjerava završiti tenisku karijeru, ali već sada ima spremnu zamjenu za ‘bijeli’ sport. Iz FC Villareposa pripremili su dres s brojem 20, u znak Federerovih 20 Grand Slam naslova, a tu su i ugovor i papiri za registraciju, tako da je s te strane sve spremno.

Ostalo je još samo da Federer prihvati ponudu…

Naravno, takav ishod spada u domenu fantastike, ali bi se ljudi iz Villareposa zadovoljili i bilo kakvom reakcijom od strane jednog od najboljih igrača svih vremena.

O ovoj ideji razmišljam već neko vrijeme, ali nikad nisam imao vremena sprovesti je u djelo. I ako ne prihvati da igra za nas, bilo bi dovoljno ludo kada bismo samo uspostavili vezu između Rogera i FC Villareposa. Kada bi samo htio slikati se s igračima u dresu ili ga potpisati pa poslati, to bi bilo neočekivano – istaknuo je predsjednik kluba Pierre Schouwey.

Federeru nogomet nije stran. Često se deklarisao kao veliki navijač Basela, viđan je na važnim utakmicama kluba, a kao tinejdžer, u vrijeme dok je bio odvojen od obitelji i živio u teniskom kampu, imao je stan neposredno iznad nogometnog igrališta i svaki dan s cimerom gledao utakmice.

Goran Ivanišević je nakon sjajne karijere dobio ugovor u Hajduku, čak i odigrao jednu utakmicu, tako da ne bi bio prvi tenisač koji je zaigrao na NK terenu,