RIZIK ili OPREZ ide dalje: Večeras prvo četvrtfinale!

Nogomet ostalo 2. svi 202014:27 > 14:30
Podijeli:
SK

Sport Klubov kviz RIZIK ili OPREZ ide dalje. Nakon što su kompletirani svi dvoboji osmine finala, danas je na rasporedu prvi četvrtfinalni susret.

Za polufinale će se boriti naš komentator i nogometni znalac Josip Juraj Pajvot, koji je u osmini finala izbacio NFL stručnjaka Frana Mihaljevića, a na suprotnoj strani stajat će jedan od najvećih favorita kviza, Željko Vela, kojeg ne treba previše predstavljati. U osmini finala on je bio bolji od Petra Čondića. 

Pravila vjerujemo, svi već dobro znate, no za one koji ih još nisu uspjeli pohvatati, ponovit ćemo ih još jednom.

Pitanje počinje kada voditelj kaže o čemu će pitanje biti, npr Davor Šuker. Tada natjecatelj koji je prvi na potezu bira koliko će bodova uložiti, ima opciju uložiti 2,4 ili 6 bodova. Tada slijedi pitanje bez ponuđenih odgovora za koje imate 20 sekundi za odgovor. Ako krivo odgovorite na pitanje, gubite onoliko bodova koliko ste uložili, ali ako ne odgovorite ne gubite ništa zasada, te vaš protivnik ima pravo odgovoriti na pitanje i može točnim odgovorom osvojiti bodova koliko ste vi uložili- Ukoliko obojica ne znaju odgovor, onda idu četiri ponuđena odgovora od kojih je jedan točan. Ponovno odgovara onaj koji je prvi na redu, te ako ne odgovori gubi bodove.

Dvoboj pratite od 19 sati na našem kanalu Sport Klub 1.

SK