Je li ovo potvrda da Ronaldo uopće ne cijeni Messija?!

Nogomet ostalo 25. ruj. 201915:30 > 15:31
Podijeli:
Izvor: Gonzalo Arroyo Moreno / Stringer

Lionel Messi ponio je naslov najboljeg nogometaša 2019. godine u izboru kojeg je organizirala Fifa, svjetska nogometne organizacija.

Iako su rezultati objavljeni u ponedjeljak navečer, još se ne stišavaju reakcije na konačan poredak. Podsjećamo, Messi je proglašen najboljim ispred Van Dijka i Ronalda.

Ubrzo su se pojavile i informacije o tome kako su glasali pojedini igrači, a posebno je zanimljivo bilo vidjeti glasove najpopularnijih igrača današnjice, Argentinca i Portugalca.

Messi je, tako, dao svoj glas najvećem suparniku, stavio ga je na drugo mjesto u svom poretku, odmah iza Sadio Manea. Međutim, Ronaldo nije uzvratio ‘uslugu’. Pače, ako promotrimo glasove u izbornima The Best i Balon d’Or za najboljeg u ovom desetljeću, barem one koji su objavljeni, ističe se činjenica kako CR7 nikada nije svoj glas dao Messiju, što je vrlo neobična pojava.

Izvor : Twitter

Jer, Messi je čak šest puta bio najbolji na svijetu po mišljenju ostatka nogometnog svijeta prema Fifi i pet puta prema Balon d’Oru.

S druge strane, Leo nije glasao za Ronalda sve do prošle sezone, kada je Ronalda smjestio na treće mjesto iza Modrića i Mbappea.

Ovdje je također primjetno da ni Messi nije nagrađivao svog najvećeg rivala u izborima za Balon d’Or, kojeg mnogi smatraju vrijednijim i uglednijim od Fifinog.