Nikola Katić: Ne znam za Dinamo i Rijeku, sviđa mi se Hajduk

Hrvatska 18. ruj. 202118:52
Podijeli:
Gulliver

Drago mi je što sam se vratio kući u Hrvatsku, u klub koji je moj, za koji navija cijela moja obitelj

Nikola Katić posljednjeg dana prijelaznog roka je stigao na Poljud. U Hajduk je stigao s velikim očekivanjima i ambicijama nakon što je godinu i pol dana propustio zbog ozljede križnih ligamenata.

– Tu sam već dva tjedna. Zadovoljan sam sa svime. Drago mi je što sam se vratio kući u Hrvatsku, u klub koji je moj, za koji navija cijela moja familija. Svidjela mi se vizija predsjednika, sportskog direktora i trenera. To me privuklo. Sretan sam što sam dio ove ekipe – rekao je za Dalmatinski portal Katić, a zatim dodao:

– S obzirom da sam igrao HNL već ranije u Slaven Belupu, kada sam otišao u Škotsku nastavio sam gledati ligu. Osim Premiershipa gledam sve utakmice HNL-a. Poznajem sve igrače i sve ekipe. Od igrača koji su sada u Hajduku znam se već od ranije s Kalinićem, Krovinovićem, Posavcem, Dolčekom. Nisam imao problema s prilagodbom. Ekipa posjeduje kvalitetu. To se vidjelo u prijašnjim utakmicama, a vidi se da ima puno prostora za napredak. Svakim danom uz podršku trenera pokušavamo biti sve bolji.

Je li istina da si ovog ljeta imao ponude Dinama i Rijeke?

– Znam o tome iz medija. Hajduk je bio najkonkretniji. Neki ljudi misle da je to stepenica nazad za mene, ali ja mislim da je to korak naprijed s obzirom da sam imao ozljedu koja je bila teška, a konkurencija u Rangersu je jako velika. Postavili su visoku letvicu što se tiče kvalitete. Znam da neki misle kako sam došao odraditi malo i vratiti se nazad, ali došao sam napraviti prave

Komentari

Vaš komentar