‘Ne veseli me ambijent u kojem dočekujemo finale’

Hrvatska 17. svi. 20218:57 > 8:58
Podijeli:
Aleksandar Djorovic

Dinamo je s 3:0 slavio kod Gorice uz hat-trick Marija Gavranovića.

Bila je to dobra predstava Plavih i odlična najava za finale Kupa s Istrom u srijedu.

“Gledali smo ovu utakmicu kroz prizmu finala Kupa, trebala nam je suverena partija. Odradili smo što smo trebali. Zagorac? Imamo vratare koji mogu prelomiti utakmice, a on će braniti i u finalu Kupa, zato smo ga i stavili u ovoj utakmici”, rekao je trener Dinama Damir Krznar koji je pohvalio i trostrukog strijelca Gavranovića.

“Gavru smo dozirali nakon ozljede, htjeli smo ga odmoriti i u Gorici, da izađe ranije, ali kad ga je ovako išlo, ostavili smo ga u igri. Isticao sam već da imamo 20, 22 igrača, možda nismo bili hrabri koristiti ih u svim omjerima. Ali, tajna je u tome da se treba baviti s onima koji nisu u fokusu, pričati s onima koji ne igraju i dati im vjere da s njima računaš. Osigurali smo naslov dva-tri kola ranije, mirne duše smo mogli dati šanse svima.”

Pred Dinamom je sad u Gorici finale Kupa s Istrom.

“Ne veseli me ambijent u kojem dočekujemo to finale, ambijent u kojem smo Kup već osvojili, to bi mogla biti zamka. Apeliram na sve, od navijača, javnosti…, puno ćemo još znoja proliti do toga. Ipak smo mi ti koji imamo imperativ, Istra ga nema, čeka nas ozbiljna utakmica.”