Mišković: Ovih će dana biti dva jaka potpisa

Hrvatska 20. lip. 202222:58 > 23:00
Podijeli:
Guliver Images

Dragan Tadić i Fausto Budicin povest će Rijeku kao novi treneri, a o ambicijama kluba progovorio je prvi čovjek Damir Mišković.

Dugo je Rijeka tražila trenera, baš kao što i slaže igračku križaljku nakon odlazaka Drmića, Smolčića, Murića, Pavičića…

“Sigurno ćemo imati ozbiljnu momčad”, za Radio Rijeku izjavio je prvi čovjek Rijeke Damir Mišković pa nastavio:

“Što se tiče ekipe, ona će biti sastavljena od 25 igrača. Sada ih imamo 33, ostali će na daljnje posudbe. Od tih igrača, 22 su mlađa od 23 godine, ali još će ovih dana biti dva jaka potpisa.”

“I mi moramo dati puno energije, i navijači, i ljudi u gradu, i vi u medijima. Mi smo već 10 godina u problemima, kako neki kažu, ali tu smo i dalje. Oni koji pričaju takve stvari ne žive s klubom i jednostavno ne znaju o čemu pričaju. Rijeka je medijski interesantna jer ‘propada’, a drugi jer rastu. Ne znam samo kako smo onda napravili sve što smo napravili kroz cijelo jedno desetljeće.”

“Ako ne kažem ‘bit ćemo prvaci’, onda nismo ambiciozni, tako uvijek ispadne u nekim medijima. Cilj je biti stabilan klub, napuniti Rujevicu ljudima koji vole Rijeku, u Kupu ići što dalje, u HNL-u izboriti Europu, ali ako se ukaže prilika, normalno, pokušati i ići na vrh. Mi smo prošle sezone bili jako blizu, ja sam mislio da ćemo uzeti duplu krunu.”

Komentari

Vaš komentar