Mijatović otkrio tajnu Lukine dugovječnosti u Realu

Nogomet 9. lip. 202210:14 > 10:16
Podijeli:
Action Images via Reuters/Carl Recine

Luka Modrić u srijedu je i službeno stavio potpis na novi jednogodišnji ugovor s Real Madridom.

Iako će u rujnu napuniti 37 godina, Modrić je itekako bitna karika Reala.

“Inače igrači s godinama nakon 33. rođendana počinju dobivati na težini. Ali profesionalci kao Luka gube na težini. Započeo je sezonu sa 71 kilogramom, a završio ju sa 70. To je njegova tajna, a trajat će najmanje još godinu dana na ovoj razini. Nisam iznenađen s njegovim produljenjem jer to zaslužuje, Luka je bio ključan u ovogodišnjem uspjehu”, otkrio je bivši igrač Kraljevskog kluba Predrag Mijatović.

“Pitao sam ga hoće li zbog Svjetskog prvenstva u Kataru usporiti malo u Realu. Rekao mi je: ‘Svjetsko prvenstvo je jedno, ali Real mi je apsolutni prioritet. Nema popuštanja.”

“Kada je Luka stigao prije deset godina ni u najluđim snovima nije mogao zamisliti ovakav scenarij, osvajanje pet Liga prvaka. Velikani poput Ronalda Nazarija, Ibrahimovića i nekih drugih nemaju nijedan, a Luka ih je osvojio pet. A najnevjerojatnije je da on želi još. Pričao mi je već o sljedećoj sezoni, da moramo osvojiti novi naslov prvaka, da možemo puno u Ligi prvaka.”

Luka je već nekoliko puta istaknuo da mu je želja završiti karijeru u Realu….

“Njegova ideja je završiti karijeru u Realu, ali ne razmišlja previše o tome. Najvažnija mu je sljedeća sezona. Ako Luka nastavi igrati na ovakvoj razini, može ostati u Madridu do kad želi. Luka ne želi tu ostati samo reda radi, nego želi biti dok doprinosi da se ostvare velike stvari. Kada će vidjeti da više neće toliko doprinijeti, potražit će druge opcije.”

Komentari

Vaš komentar