Krznar objavio sjajne vijesti za Dinamo!

Europa 2. tra. 202117:26 > 17:33
Podijeli:
Izvor: REUTERS/Antonio Bronic

Pred Dinamom su dvije iznimno važne utakmice, protiv Šibenika u HNL-u, pa četvrtfinale Europske lige protiv Villarreala.

Dobre vijesti za Dinamo uoči tih utakmica potvrdio je trener Damir Krznar. Naime, za Španjolce bi trebali biti i Petković i Gvardiol.

“Petković radi fenomenalno i napreduje mimo svih prognoza. Mogao bi biti u konkurenciji za prvu utakmicu protiv Villarreala. Ako ne za tu, onda svakako drugu. Što se tiče Gvardiola, njega ćemo koristiti već sutra na Šubićevcu. Moharrami se također vraća. Za sada trenira individualno, ali počeo je raditi s loptom i kroz sedam do deset dana vratit će se treningu s ekipom”; rekao je trener Dinama, prenosi Index.hr.

U reprezentativnoj stanci Krznar nije mogao računati na dosta igrača.

“Napravili smo jak mikrociklus. Iznimno smo zadovoljni tempom i pristupom koji su imali igrači koji su ostali. S druge strane, jako smo zadovoljni igračima s drugim reprezentacijama. Ademi i Ristovski, koji se vraća, pobijedili su Njemačku. Naši A reprezentativci bez obzira na kiks protiv Slovenije odigrali su dvije dobre utakmice. Stojanović je uspio pobijediti našu reprezentaciju pa je i za njega tu zadovoljstvo, iako Slovenci nakon toga nisu briljirali. Mladi reprezentativci napravili su najveći uspjeh u povijesti U-21 selekcija, prvi su izborili četvrtfinale Europskog prvenstva. Svi se dakle vraćaju s pozitivnom energijom, ali moram istaknuti, iznimno iscrpljeni, emotivno i fizički prazni. I tu je zamka na koju moramo paziti.”

Šibenik?

“Naš sutrašnji suparnik ima dvije prednosti pred utakmicu s nama. Prva je ta emotivna i fizička ispražnjenost naših reprezentativaca. Drugo, Šibenik nam je nepoznanica jer ima novog trenera Sergija Escobara, ne poznajemo ga. Očekujemo i od njih neke promjene pa i izazov u pripremi utakmice.”

“U Šibenik idemo sa svim raspoloživim snagama. Šibenik je najvažnija utakmica jer je prva. Nećemo kalkulirati. Idemo svim snagama na Šibenik. Ta nam je pobjeda pod mus.”