Viole oduševile Krznara: ‘Prava definicija navijača’

Europa 19. kol 20229:18 > 9:20
Podijeli:
GEPA pictures/ David Bitzan

Damir Krznar na klupi Maribora debitirao je remijem 0:0 u Ljudskom vrtu protiv Cluja u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige.

Krznar je nakon dvoboja istaknuo kako je iznenađen prijemom navijača u Mariboru.

“Jako sam ugodno iznenađen prijemom na koji sam naišao. Srce mi je puno. Hvala navijačima. Hvala im na podršci meni, ali i igračima. Bili su nam vjetar u leđa kroz cijelu utakmicu,“ bio je pomalo dirnut Damir Krznar nakon utakmice, a navijači su ga burnim pljeskom pozdravili dok je prije početka utakmice prolazio preko terena do klupe.

Iako ih je bilo malo, svega 4500, iskazali su se i navijanjem tijekom utakmice.

“Ovo je prava definicija navijača. Uvijek biti uz klub. I kad momčadi ide dobro i kad ne ide. Stvarno mi je puno srce. Hvala vam. Duboka počast. Sada je na nama da uzvratimo navijačima. Moramo biti bolji. Ne samo zbog nas, nego i zbog navijača”, dodao je Krznar

Iako Maribor ni u četvrtoj uzastopnoj europskoj utakmici nije zabio gol,bivši trener Dinama bio je zadovoljan prikazanim.

“Iza nas je borbena utakmica. Jesam i moram biti zadovoljan onim što su igrači pokazali. Nije nam bilo lako, rezultat možda nije onakav kakav sam želio, ali moram biti zadovoljan. Svaka čast na onome što su moji dečki pokazali. Igrali su vrlo agresivno, dali su sve od sebe.”

“Šteta što nismo zabili. Posebno je Marko Božić imao dvije dobre prilike. Zadovoljan sam borbom koju smo prikazali. Cilj mi je da tako budemo u svakoj utakmici. Publika nam je svakako puno pomogla u tome. Kapa dolje gledateljima. Igrali su s nama. Kad je tako, onda iz sebe iscijediš i zadnji atom snage.”

Osvrnuo se Krznar i na pritisak koji osjeća u Mariboru.

“I zbog pritiska odlučio sam prihvatiti ponudu Maribora. Cijeli život sam član kluba u kojem si stalno pod pritiskom. Živimo s tim. Nije lagano, ali pomalo mazohistički uživamo u njemu. Sada je isto. Znam što je pritisak i kako se nositi s njim. U klubu kakav je Maribor pritisak je prisutan svaki dan. Čak i da dobijemo idućih šest, sedam utakmica, opet ćemo biti pod pritiskom u osmoj utakmici. Navikao sam na to. Tako i glumci. Za nas to nije ništa novo. Ono što je novo je kriza rezultata. Morat ćemo to prijeći. Postoji samo jedan recept. Moramo ostaviti srce na terenu.”

Komentari

Vaš komentar