Valdas: Iskreno, o tome nisam uopće razmišljao

Europa 9. kol 202220:03 > 20:06
Podijeli:
HNK Hajduk Split

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas najavio je uzvratnu utakmicu protiv Vitorije Guimaraes u kojoj Bijeli brane 3:1.

“Imamo plan koji želimo realizirati. Moramo imati isti pristup kao i u domaćoj utakmici. Siguran sam da će Vitoria odigrati drukčiju utakmicu od one u Splitu. Vjerujem da su bolja momčad od onoga što su pokazali na Poljudu. U Splitu nije lako igrati, ali sutra će oni imati prednost koju smo mi imali na Poljudu. Ali, i mi možemo odigrati dobru utakmicu”, započeo je Dambrauskas pa dodao:

“Imam još jednu-dvije dvojbe. Sigurno vremenske prilike neće biti lagane za obje momčadi i svi igrači moraju biti spremni.”

Hajduk favorit?

“Iskreno, nisam uopće razmišljao. Znam što trebamo raditi. Imamo prednost iz prve utakmice, ali o tome ne smijemo razmišljati. Moramo se fokusirati na način naše igre, na sitne detalje i kako na terenu pokazati naše dobre strane i neutralizirati njihove.”

Dobio je trener Hajduka i pitanje jesu li vježbali penale.

“To se treba vježbati tijekom cijele sezone. Ne može se takva stvar vježbati samo na treningu uoči utakmice. Pokušali smo te stvari simulirati u prijateljskim utakmicama. Imamo važnijih stvari za napraviti od vježbanja penala”

Riječ je dobio i branič Hajduka Toni Borevković.

“Očekujem jako tešku utakmicu. Tu sam proveo godinu dana. Neće nam biti lako. Igramo protiv izrazito domaćinske ekipe. Moramo biti na levelu iznad onoga u Splitu da bi se vratili kući sretni”, rekao je Borevković.

Komentari

Vaš komentar