Osijek objavio cijene ulaznica za Kazahstance

Konferencijska liga 21. srp 202216:34 > 18:05
Podijeli:
GEPA pictures/ Johannes Friedl

Osijek je objavio cijene ulaznica za uzvratnu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv Kizilžara koja se igra u četvrtak u 20.30 sati na Gradskom vrtu. Momčad Nenad Bjelice u tom dvoboju branit će 2:1.

Priopćenje Osijeka prenosimo u cijelosti:

“U petak 22. srpnja na stranici www.ulaznice.hr počet će online prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige između NK Osijek i FC Kyzylzhar na rasporedu u četvrtak 28. srpnja u 20.30 sati na stadionu Gradski vrt.

Cijene ulaznica su nepromjenjene u odnosu na prvenstvene utakmice, uz naglasak da članovi, koju kupuju ulaznicu uz svoju člansku iskaznicu, ostvaruju mogućnost kupovine povoljnije ulaznice (članovi koji su kupili polugodišnju ulaznicu uz popust za članove ne mogu kupiti dodatne ulaznice po povlašenoj cijeni).

Podsjećamo, uzvratna utakmica protiv Kyzylzhara je uključena u polugodišnji paket ulaznica pa svi vlasnici istog ne moraju kupovati dodatnu ulaznicu za ovu utakmicu.

Prodaja ulaznica za uzvrat protiv Kyzylzhara na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt počet će u ponedjeljak 25. srpnja pa sve do utakmice u vremenu od 10 do 18 sati, odnosno od 10 do 21 sat (na dan utakmice članske iskaznice i polugodišnje ulaznice bit će moguće kupiti najkasnije do 16 sati.”

NK Osijek