‘Brendirat ćemo Livaju, Poljud nije dostojan igranju Europe’

Hrvatska 15. srp 202214:11 > 14:19
Podijeli:
jakobusic i nikolicius
jakobusic i nikolicius

Marko Livaja sinoć je razveselio navijače Hajduka potpisavši do 2027. godine.

Danas se u Splitu održava presica na kojoj će sudjelovati Lukša Jakobušić, Mindaugas Nikoličius i Marko Livaja. Prvo je riječ dobio predsjednik Hajduka…

“Razlog zašto smo se okupili jest potpis novog ugovora s Livajom, ali ćemo se dotaknuti i nekih aktualnih tema uoči nove sezone. Međutim, ključ je i Livaja. Uspjeli smo ga jednom dovest i dvaput zadržati. On predstavlja sve ono što je Hajduk. I mangup je, ali ima sve ono što igraču treba. Poštovanje koje je on pokazao prema navijačima i svima nama u klubu mi smo željeli ispoštovati tako što smo mu dali ugovor na pet godina”, rekao je Jakobušić pa nastavio:

“Nećemo u detalje, ali važno je naglasiti da ugovor nema nikakvih klauzula. Ako on kaže da želi ići, ići će, ako mi budemo htjeli da on ide, reći ćemo mu to, ali Hajduk je na prvom mjestu i zato naši dogovori traju par sekundi. Koliko god da smo mu dali, malo smo mu dali. Sama činjenica da smo prodali 10.000 njegovih dresova govori o tome koliki on utjecaj ima. Osim toga htjeli bismo ga i brendirati. On ima strpljenja nemoguću količinu, sa svima se slika. Tako da ćemo ga brendirati i prodavati majice s njegovim likom, neće više biti potpisivanja…”

Osvrnuo se i na poraz u Superkupu, ali i o igračicama Hajduka te Poljudu.

“Što se tiče Superkupa, poraz je stvar organizacije, što znače da je najveća krivnja na meni. Također bih želio čestitati Dinamu. Hajduk mora težiti osvajanju trofeja u svim natjecanjima, koliko god to populistički zvučalo. Što se tiče prijelaznog roka, o tome će više sportski direktor. Neke stvari pokušavamo raditi na drugačiji način… Ukinuli smo drugu momčad, odnos s partnerskim Radomljem funkcionira jako dobro. O tome će više također Nikoličius. Raduju nas žene, ušle su u prvu ligu i očekujemo lijepe stvari od te priče. Gradonačelnik je danas prezentirao plan za naredne tri godine i drago mi je da u tome vidi i Hajduk u smislu rješavanja infrastrukture. Za Poljud smo emotivno vezani, ali on nije dostojan igranju Europe.”

Komentari

Vaš komentar