Kek čeka Krznarov kiks, Žuti demantirao Slovence

Hrvatska 17. stu. 202116:20 > 16:29
Podijeli:
GuliverImages

Sportklub doznaje da su čelnici nogometnog saveza Slovenije nezadovoljni Kekom, te da traže novog izbornika.

Miran Pavlin, zadužen za mlade reprezentacije Slovenije, dao je intervju za web stranicu (www.sportsklub.si) u kojoj je otvoreno govorio o svršetku kvalifikacija za SP u Kataru 2022. godine. Naslov teksta je “Pavlin: Da odlučujem ja o Keku… Nastup reprezentacije slovenska javnost je ocijenila kao – slab, a Pavlin je dao ocjenu 3 (od 1-5). Slovenski savez više i nije toliko euforičan oko Keka, kao što je to bio njegovim povratkom.

Za komentar napisa u Sloveniji nazvali smo izravno Matjaža Keka, koji nam se nakon što smo se predstavili ljubazno zahvalio.
“Oprostite, nisam raspoložen i sada nemam vremena.”

Naravno, naše prvo pitanje bi bilo – Dinamo. Naime, doznajemo iz proprilično pouzdanih izvora da klub iz Maksimirske 128 želi dovesti Matjaža Keka. Zdravko Mamić je više puta u svojem vladanju Dinamom najavljivao taj transfer, a informacija je ovoga puta da postoji ozbiljna konekcija između Dinama i Keka.

Naime, iako je Damir Krznar u ovom trenutku ipak u sedlu, Dinamo se još može izboriti za plasman u nokaut fazu Lige Europe, a u prvenstvu ima utakmicu manje i tri boda manje od Rijeke i Osijeka. No, naravno da su “japa” nezadovoljni što Dinamo ne marišira kroz prvenstvo, a nije daleko ni od istine da Modrima treba čovjek – čvrste ruke.

A u Sloveniji se pak pojavila informacija da čelnici “nogometne zveze” već traže novog izborika. Već je jednom dobio izravan poziv da preuzme Sloveniju, pa je Robert Prosinečki preuzeo BiH. Ponovno se o tome počelo šuškati.

“Nitko me iz nogometnog saveza Slovenije nije nazvao i to ponudio. Koliko znam, Slovenija ima izbornika – izjavio je Veliki Žuti kolegama iz Slovenije.

U svakom slučaju očekuje nas vruća kasna jesen i zima. No, gdje ima dima….

Komentari

Vaš komentar