Jakirović doveo talentiranog igrača Dinama

BIH 10. lip. 202219:15 > 20:22
Podijeli:
Milos Vujinovic via Guliver

U Mostaru je danas prozivku igrača izvršio strateg Zrinjskog Sergej Jakirović, a odrađen je i prvi trening.

Sergej Jakirović je na raspolaganju imao 25 igrača, a opravdano je izostalo sedam reprezentativaca.

Novi igrači koji su predstavljeni su Frane Maglica, Mario Ćuže i Filip Brekalo. Ćuže i Brekalo su došli na posudbu iz zagrebačkog Dinama.

Nadam se da su se igrači odmorili. Kad krenemo s treninzima, onda se užari telefon. Jako smo poželjni, što je normalno. Ja znam točno šta nam treba da bismo bili još bolji, mada je teško reći u kojem segmentu, ali ja kao trener uvijek tražim da budemo bolji, da radimo neke stvari još bolje tako da ćemo na tome inzistirati“, započeo je Jakirović pa nastavio:

S radom se počinje, zna se i zašto. Imamo Europu petog lipnja, prvenstvo je 16. lipnja, pa za tri tjedna moramo biti na dobrom nivou da bismo mogli odigrati dobre utakmice.”

Prokomentirao je trener Zrinjskog nova pojačanja.

Maglicu znam još od juniora, pratio sam njegov razvoj. Ovo što je pokazao u Posušju nas zadovoljava. Može napredovati, poslužiti u rotaciji, može igrati na tri pozicije – desnog bočnog, stopera i s tri defanzivca iza. Što se tiče Ćuže, sve ofenzivne pozicije može igrati. Bio je u Dnipru, ali kako je tamo nažalost rat, sada je igrao u Dinamu. Smatram da nam može donijeti dosta u rotaciji na krilima, pa čak i na prednjem veznom pa ćemo vidjeti. Smatram da može donijeti dodatnu kvalitetu u našoj momčadi“, rekao je Jakirović pa nastavio:

Brekalo, ta pozicija nam je deficitarna. Imali smo Bekića koji je imao problema s povredama, Memija je igrao dobro dok se nije pojavila povreda. Brekalo je mlađi domaći igrač, nama iskoristiv i ulaganje u budućnost s tim da ima uskustvo i bh. ligi i mislim da ga možemo još razviti. Sve ostalo je na njemu i na ovoj dvojici.”

Komentari

Vaš komentar