Inter se gasi: ‘Gotovo je, nema nam spasa’

Hrvatska 19. srp 202216:37 > 16:38
Podijeli:
Inter Zaprešić

Prvi pobjednik Hrvatskog nogometnog kupa Inter iz Zaprešića u novoj sezoni neće imati seniorsku momčad te se povlači iz drugoligaškog natjecanja.

“Ne znam što bih vam rekao, gotovo je. Trebamo zadržati dostojanstvo, biti ozbiljni prema sebi i drugima, već ovog tjedna ćemo se povući iz drugoligaškog natjecanja. Sve smo pokušali, ali se toliko toga poklopilo protiv nas, nema nam spasa“, rekao je prvi čovjek kluba Branko Laljak za 24sata.hr.

“Moramo vidjeti što će se događati s omladinskom školom, sigurno da ćemo s njima nastaviti raditi, djeca će nam igrati u svojim natjecanjima, samo je pitanje pod kojim imenom, Intera više neće biti. Sutra smo trebali imati Skupštinu kluba, ali od toga neće biti ništa. Svi su se potencijalni investitori povukli iz ove priče, gotovo je.”

“Iskreno, u cijeloj priči najviše zamjeram samome sebi, ja sam vodio taj klub, ja sam na čelu Intera i ja na koncu nisam uspio pronaći rješenje. Tako da je naša priča gotova, Inter se gasi nakon 93 godine postojanja. Vjerujte, ovo su najteži dani u mom životu”, zaključio je Laljak

Komentari

Vaš komentar