‘Žao mi je što me navijači Dinama pamte po tome’

Hrvatska 20. lip. 202221:12 > 21:12
Podijeli:
imago/PanoramiC

Andersona Costu navijači Dinama pamte po crvenom kartonu na Poljudu protiv Hajduka nkaon samo 26 sekundi, a ovaj 38-godišnji Brazilac već sedam je u igračkoj mirovini.

Za Index.hr se prisjetio dolaska u Zagreb.

“Došao sam usred zime i šokirao sam se koliko je bilo hladno. Znate, meni je to iz Brazila bila golema promjena. Jako mi je pomogla činjenica da su u momčadi bili moji Brazilci Etto, Carlos i Eduardo da Silva i oni su mi puno pomogli u prilagodbi na sve ostalo, osim, jasno, zime.”

Igrao je u generaciji s Modrićem, Ćorlukom i Eduardom.

“Imali smo stvarno jako dobre igrače, bio je užitak igrati s Modrićem i Eduardom. Zahvalan sam Bogu što sam imao priliku u karijeri igrati s Romariom i Edmundom i onda s Lukom Modrićem. Igrati s takvim igračima je san svakoga klinca, osobito nas Brazilaca da zaigrate s Romariom. Velike su to stvari.”

Prisjetio se i tog crvenog kartona protiv Hajduka.

“Ma, žao mi je što me Dinamovi navijači pamte po tom detalju, a ne po nekom golu. Što je, tu je. Ja iz Zagreba nosim samo lijepe uspomene. Osvojili smo i naslov prvaka, upoznao sam puno ljudi s kojima se i danas čujem i drago mi je da sam bio u Dinamu”, rekao je Costa koji danas s ocem i bratom radi u građevinskoj firmi.

Komentari

Vaš komentar