Talentirani hajdukovac na Poljudu do 2027.

Hrvatska 12. kol 202216:28 > 16:59
Podijeli:
HNK Hajduk Split

Hajduk je objavio kako je danas produžio ugovor sa svojim igračem Ivanom Krolom do 2027. godine.

Ovaj 19-godišnjak predvodio je Hajdukove juniore kao kapetan u posljednje dvije godine do dvije titule prvaka Hrvatske. Još uvijek čeka debi za seniore, ali nastupio je na pet prijateljskih dvoboja.

“Veliki je ovo uspjeh za Akademiju, sve njegove trenere i za samog igrača. Krolo je kapetan juniorske momčadi, lider i za njega tek počinje ono pravo. On bi u budućnosti trebao biti okosnica Hajduka, a ja ću mu čestitati kad zaigra 100 utakmica za Hajduk” – istaknuo je Boro Primorac, voditelj Akademije HNK Hajduk “Luka Kaliterna”.

Ivan nije krio koliko ovaj potpis znači za njega.

“Fantastičan osjećaj je potpisati ugovor s Hajdukom. Zadnje dvije godine tijekom kojih smo osvojili dva prvenstva i cijeli put kroz Akademiju je došao kraju, a sada slijedi onaj najbitniji dio, prelazak u seniore. Dat ću sve od sebe da doživim nastup pred punim Poljudom, trebam nastaviti raditi i nadam se da će taj trenutak doći što prije. Stariji suigrači su velika podrška nama mladima, dobra smo klapa i nadam se da ćemo napraviti dobre rezultate u ovoj sezoni“- istaknuo je Krolo nakon potpisa ugovora.

Komentari

Vaš komentar