Šuker sazvao presicu pa nije došao, Kustić pričao za njega

Hrvatska 19. ožu. 202113:01 > 13:04
Podijeli:
Richard Heathcote / Staff

U središtu HNS-a Davor Šuker je na presici trebao odgovarati na pitanja novinara, ali se zbog bolesti nije pojavio

Umjesto njega pred mikrofon je stao Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a.

Kustić je presicu započeo s vrućom temom – presuda Mamićima i Vrbanoviću

Ne bih rekao da je ugled hrvatskog nogometa narušen zbog Mamića. To je vezano uz Dinamo, ovo je HNS. Postupili smo prema zakonu, poštujemo zakon.”

Teško je reći hoće li nam nedostajati. Svi su zamjenjivi, žao mi je da se to dogodilo, ali svatko odgovara za svoje”, komentirao je Kustić presudu Vrhovnog suda protiv braće Mamić i Damira Vrbanovića. Zoran Mamić je razriješen iz Komisije za natjecanje, a Damir Vrbanović razriješen je s pozicije direktora Saveza.

Foto: AP Photo/Darko Bandic

Žalosti me ako su ove Mamićeve optužbe istinite. Ako je netko nešto počinio, neka odgovara. Kad su optužnice podignute, kazali smo da ćemo poštovati zakon i presude.”

O Bruni Mariću i Damiru Batiniću

Batinić je koliko znam i dalje na listi. Žalosti me da on ima mišljenje koje je izrazio u ostavci i žao mi je da ne želi sudjelovati u radu sudačke komisije. Bruno Marić ima našu punu podršku. Ne zanima me tko sudi, želim da pričamo o nogometu nakon sjajnih utakmica koje gledamo u HNL-u.”

Novinare je zanimalo i kako to da je Šuker sinoć bio na utakmici Dinama, a danas nije došao na presicu.

Ne mogu utjecati na to kako netko komunicira. Davor Šuker je tu i o svemu je obaviješten, on je predsjednik HNS-a. Ja i Šuker bili smo jučer na utakmici Dinama. Trebamo ići na svaku utakmicu. Uspjeh Dinama je ogroman i važan je za sve klubove u HNL-u koji će profitirati od Uefine nagrade. HNS-ova obitelj je jedinstvena, uvijek smo jedinstveni. Šuker će biti dostupan, imat ćete ga na dispoziciji. Ne osjeća se najbolje, već sinoć mi se požalio. Nije bilo korektno da otkazujemo presicu pet do dvanaest.

Komentari

Vaš komentar