‘Slomio me odlazak, nigdje mi nije bilo kao u Dinamu’

Hrvatska 17. srp 202213:46 > 13:46
Podijeli:
Marek Dorcik via Guliver

Iako je potpisom za francuski Clermont iskoračio u najjaču ligu, jednu od 'Liga petice', Komnen Andrić ne skriva da mu je odlazak iz Dinama vrlo teško pao...

U razgovoru za Germanijak Komnen Andrić biranim je riječima i s puno emocije pričao o danima provedenima u Dinamu.

“Ne znaš kome je bilo teže na oproštaju. Skupilo se desetak igrača, sjeli smo malo i evocirali uspomene. Meni knedla u grlu, njima nije lako. To su ti trenuci koje pamtiš cijeli život. I dokaz da ostavljaš nešto iza sebe. I tako mi sjedimo, pričamo i oni mi kažu: “Ajde Baka da se ti lijepo zahvališ Francuzima i ostaneš s nama. Mi ćemo se skupiti i platiti ugovor”. I sada ti reci meni kako da ostanem imun na to?”, priča 27-godišnji srpski napadač.

Gotovo u jednom dahu, Andrić je rekao:

“Slomilo me sve to skupa jer sam se do zadnjeg trenutka nadao da ću ostati u Dinamu. Pazi, racionalno gledajući sve se svodilo da idem iz Zagreba. Doveden je Drmić na moju poziciju, još je nekoliko igrača s višegodišnjim ugovorima i bilo je jasno da ako netko ide iz kluba da sam to ja. Pričao sam otvoreno i s trenerom, shvatio da neću dobiti priliku. Ponavljam, to je sve racionalno. Međutim, ima i taj emotivni dio priče. Nigdje se nisam osjećao bolje nego u Dinamu. Sa svima sam bio u odličnim odnosima. Od senatora poput Ademija, Zagorca, Livija, Ristovskog, Mišića, Perića, pa do onih koji su tek došli. Imali smo neku kemiju u momčadi i siguran sam da Dinamo nikada ne bih postigao ovakve rezultate bez te atmosfere koja nas krasi.”

Na odlasku je Andrić primio brojne poruke podrške Dinamovih navijača.

“Dirnula me svaka poruka koju sam dobio, svaki komentar koji sam pročitao. Imali smo neku kemiju. Prepoznali su moj trud i zalaganje. Prilazili su mi često na ulici, nikada nisam imao neugodnu situaciju. Upravo suprotno, upoznao sam ozbiljne navijače koji su puno toga prošli s Dinamom i s kojima sam ostao u dobrim odnosima i s kojima ću ostati u vezi. Moraš respektirati navijače, klub postoji i živi zbog njih a ne postoje oni zbog kluba”, rekao je Andrić, a ostatak njegova razgovora pročitajte ovdje.

Komentari

Vaš komentar