S ovom loptom će se igrati 1. NL i 1. HMNL

Hrvatska 5. ruj 202215:50
Podijeli:
Select

Hrvatski nogometni savez potpisao je ugovor s tvrtkom Mercury prema kojem će lopte marke Select postati službene lopte za Prvu nogometnu ligu te Prvu hrvatsku malonogometnu ligu.

HNS je na svojim stranicama objavio da je postignut dogovor sa danskom tvrtkom koja je jedna od vodećih svjetskih proizvođača lopti za nogomet, futsal i rukomet te je službeni  dobavljač lopti za niz respektabilnih liga i natjecanja, uključujući njemačku Bundesligu.

Prema dogovorenom sporazumu, na utakmicama 1. NL igrat će se s loptama “Brilliant Super TB FIFA QP”, a na utakmicama 1. HMNL s loptama “Futsal Super TB FIFA”.

Select

“Raduje nas postignuti dogovor s tvrtkom Mercury kojim osiguravamo vrhunske lopte marke Select za klubove 1. NL i 1. HMNL. Uvjereni smo da će ovaj ugovor olakšati život klubovima i unaprijediti navedena natjecanja koja po prvi puta dobivaju službenu loptu. Radujemo se suradnji te svim golovima i dobrim potezima koje će s novim loptama izvesti naši nogometaši i malonogometaši”, poručio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

“Čast nam je što Select postaje službena lopta dvaju natjecanja u zemlji svjetskih doprvaka. Prva nogometna liga uzbudljivo je natjecanje, a 1. HMNL među najboljim malonogometnim ligama u Europi te smo uvjereni da će obje ugovorne strane – kao i svi klubovi – biti više nego zadovoljni dogovorenom suradnjom. Select i Mercury su već desetljećima prisutni i aktivni u hrvatskom sportu, no Hrvatski nogometni savez sigurno ima posebnu težinu pa stoga zahvaljujem predsjedniku Kustiću i rukovodstvu HNS-a na povjerenju. Istinski se veselimo ovom partnerstvu”, poručio je Nikola Sumina, direktor i vlasnik tvrtke Mercury.

Komentari

Vaš komentar