Rijeka potvrdila svoje novo pojačanje!

Hrvatska 22. lip. 202214:27 > 14:52
Podijeli:
HNK RIjeka/Screenshot

Iz Rijeke su i službeno objavili kako im je došao novi igrač.

Rijeka je potvrdila da su potpisali ugovor s 32-godišnjim stoperom Mateom Pavlovićem. On na Rujevicu dolazi kao kapetan francuskog drugoligaša Amiensa.

Nekoć je rođeni Mostarac smatran velikom nadom NK Zagreba. Onda je 2013. prešao u redove tadašnjeg bundesligaša Werdera, za što je klub iz Kranjčevićeve dobio odštetu od 1.5 milijuna eura.

Bio je i član hrvatske reprezentacije kod izbornika Igora Štimca, ali nije debitirao za reprezentaciju. Iz Werdera je otišao u Angers 2016. godine kao slobodan igrač, a prošlu sezonu proveo je u Amiensu. U Rijeku bi trebao doći bez odštete.

“Sretan sam i uzbuđen što sam došao u Rijeku. Glavni razlog mog dolaska je što sam osjetio da me ljudi u klubu žele, iskazali su veliku volju i želju i to je presudilo. Jedva čekam obući dres i dokazati se na terenu”, rekao je Pavlvić pa dodao:

“Uvjeti u klubu su odlični, od travnjaka, svlačionica, prostora za oporavak sve je na najvišem nivou, uvjeti u klubu su odlični od travnjaka, do prostora za oporavak”, rekao je Pavlović.