‘Razmaženi smo, očekujemo pobjedu Dinama u svakoj utakmici’

Hrvatska 5. kol 202223:28 > 23:30
Podijeli:
Guliver Images

Dinamo nije uspio slaviti protiv Varaždina u četvrtom kolu SuperSport HNL, završilo je 1:1.

Trener Ante Čačić prokomentirao je remi svoje momčadi u Varaždinu:

“Nismo sretni kad završi 1:1 jer smo, uvjetno rečeno, razmaženi. Očekujemo pobjedu Dinama u svakoj utakmici, a ovo nam je sedma utakmica u 21 danu. Dosta je umora, a čeka nas utakmica sezone. Morali smo razmišljati da se energetski ne potrošimo i u tome nismo uspjeli”, rekao je Čačić.

“Zasluge idu domaćinima, bespoštedno su se borili. Mi smo napravili previše pogrešaka i tako izgubili tečnost u igri. Moramo se obnoviti za utorak. Razumijem navijače koji žele Dinamo koji je na 100 posto, ali u sportu to ne ide tako”, nastavio je trener Dinama.

Dotaknuo se i Ludogorca trener Modrih…

“Prva utakmica mogla je otići na obje strane, a otišla je na našu. Pogledao sam utakmicu još dva puta i imam drugačiji dojam nego s klupe. Bili su opasni, ali mogli smo imati i veće vodstvo. Podjednaki smo, s time da mi imamo prednost.”

Dodao je Čačić da su Bočkaj i Ljubičić kolateralne žrtve…

“Bočkaj je kolateralna žrtva jer je doveden za 3-5-2 raspored, mora se dizati kroz ovakve utakmice i treninge da bi izgledao bolje. Kolateralna žrtva je i Ljubičić jer mora igrati beka, on može kvalitetno popuniti konkurenciju. Boško Šutalo i Theophile također mogu na lijevog beka”, zaključio je.

Komentari

Vaš komentar