Palikuča najavio pojačanja! ‘Bit će potpis važnog igrača’

Hrvatska 21. lip. 202216:56 > 16:57
Podijeli:
Guliver Images

Generalni menadžer za sport, Robert Palikuča iz HNK Rijeke, potvrdio je kako će u idućih par dana Rijeka potvrditi nove transfere.

Kaže da su zadovoljni odabirom trenera Fausta Budicina i tehničkog direktora Dragana Tadića.

“Nakon odlaska Gorana Tomića našli smo se u jednoj situaciji na koju možda nismo računali, morali smo u jako kratkom periodu donositi važne odluke. Ovo je bila jedna od ideja od samog početka, naravno da smo kao ozbiljan klub vidjeli koja bi još mogla biti opcija za Rijeku, morali smo razmišljati što je u ovom trenutku najbolje za klub. Odlučili smo se za Rijeku na riječki pogon. Tu je sigurno puno emocije, strasti, ljubavi prema klubu, ali i znanja. Sigurni smo da smo donijeli jako dobru odluku.”

Na pitanje o novim igračima Palikuča je odgovorio kako ima puno “pokreta” i na jednoj i na drugoj strani. Ono što je sigurno, osim dolazaka, roster Rijeke mogao bi dožvijeti i još pokoji – odlazak.

“Nećemo izlaziti u javnost sa stvarima koje nisu do kraja dogovorene, predsjednik je za sutra najavio jedan potpis važnog igrača, mi se nadamo da će taj jedan papir koji nedostaje doći pa da to možemo i službeno objaviti”, kazao je Palikuča.

“Pričamo sa svim tim igračima, naravno da moramo neke stvari i sačekati, bit će još i izlaznih transfera. Pregovori uvijek mogu “puknuti”, zato i jesu pregovori. Ljeto je tek počelo, puno je događanja na tržištu igrača i pokušavamo sinkronizirati stvari da, primjerice, ako jedan igrač ode onda drugi dođe na njegovo mjesto, a ne da imamo 45 igrača na treningu.”

Komentari

Vaš komentar