Oreščanin: Ne želim se izvlačiti, tu smo gdje jesmo

Hrvatska 4. tra. 20219:51 > 9:52
Podijeli:
Izvor: HNK Hajduk / Youtube

Dramatičan dvoboj gledali smo u Gorici gdje je Rijeka vodila 4:0, da bi se Gorica ekspresno vratila i došla do 3:4, zabila je i četvrti pogodak, ali je bio poništen.

“Bilo je svakakvih stvari u prvih 70 minuta. Nogomet se igra za golove, a mi smo puno puta dolazili u završnicu u kojoj smo bili jalovi. Rijeka je briljirala kroz kontre. Na poluvremenu smo pokušali probuditi momčad, a onda smo na otvaranju drugog poluvremena dobili gol. To nas je poljuljalo, a onda smo dobili i četvrti. Pokušali smo sa zamjenama i pogodili, ali ono što je ključno, mi smo tijekom cijele utakmice pokušavali igrati svoju igru. Na kraju nas je lopta malo nagradila, a kad su počeli padali golovi, počeli smo i mi vjerovati”, rekao je Oreščanin pa dodao:

“Naravno da nam je nedostajao Suk. Tko prati Goricu zna koliko nam je važan, a imali smo i nekih drugih problema unutar kadra. Ne želim se na to izvlačiti. Tu smo gdje jesmo, želimo Joeyu što brži oporavak, a mi ćemo u kadru tražiti zamjene za njega. Nadamo se da imamo načina i širine da nadoknadimo njegov nedostatak”, zaključio je.