Melnjak progovorio o dolasku Roga u Hajduk

Hrvatska 28. lip 202210:45 > 10:461 komentar
Podijeli:
HNK Hajduk

Lijevi bočni Hajduka Dario Melnjak najavio je nadolazeću sezonu, a usput je prokomentirao kakve su šanse za dolazak njegovog rođaka Marka Roga u Hajduk.

Dario Melnjak nalazi se na pripremama s Hajdukom, a u razgovoru za Dalmatinski portal objasnio je kako je došao u Split.

Poslije osvojenog kupa vidim da je to tako moralo biti. Prošlo ljeto je bilo malo teže. U Rizesporu se promijenila uprava, stigao je novi trener. To je u Turskoj čest slučaj. Puno se toga promijenilo. Otišlo je 15-20 igrača, a među njima i ja. Čekao sam nešto veće od Turske i to duže, ali dani su prolazili… Došao je kraj prijelaznog roka, mislio sam da je vrijeme za iskorak. Dogovor s nekim klubovima se nije realizirao i onda sam svom agentu rekao ‘što misliš o Hajduku’. Vrlo brzo se poklopilo da je to super ideja. Brzo smo našli zajednički jezik s ljudima u Hajduku. Oni su razmišljali nekoliko dana, a mojim dolaskom u Split to se ubrzalo i riješilo“, započeo je Melnjak.

Otkrio je i kakve su šanse da mu se u Hajduku pridruži rođak Marko Rog.

“Kroz djetinjstvo ja i njegov brat smo bili uvijek zajedno. Marko je kao mali uvijek naginjao Dinamu. Poslije ga je tamo i odvela karijera. Čujemo se svakodnevno, igramo playstation online, jedan drugome govorimo što se događa u našim klubovima. Često mu spomenem Hajduk, ali bojim se da je to jako težak scenarij, da ćemo nas dva zaigrati zajedno u Hajduku. Iako, nikad se ne zna“, objasnio je lijevi bočni Hajduka.

Za kraj, osvrnuo se i na reprezentaciju.

Lijepo je dobiti poziv, ali imamo dobrih igrača na poziciji lijevog beka. Ako budem zdrav i ako se otvori šansa vjerujem da ću biti na Svjetskom prvenstvu. Ali, imamo dobrih igrača na svim pozicijama. Na listi čekanja ima dosta igrača. Svi se nadaju da će im se otvoriti prostor. No, ja sam miran i fokusiran. Budem li igrao dobro postoji šansa da odem u Katar“, zaključio je Dario Melnjak.

Komentari

Vaš komentar