Legendarni ‘brk’ ponovno na klupi

Hrvatska 12. kol 202211:17 > 11:18
Podijeli:
Guliver Image

Ilija Lončarević, neplanirano je ponovno postao trener.

Ilija Lončarević danas nosi 77 godina životne mudrosti, odavno je prestao baviti se trenerskim poslom na visokoj razini, a ovog ljeta zaključio je posao voditelja omladinske škole Slaven Belupa.

No, igrom slučaja i okolnosti, Lončarević je nedavno postao sportski direktor NK Kustošije, kluba iz zapadnog dijela Zagreba koji se natječe u Prvoj ligi.

Nisam planirao biti trenerom već isključivo sportski direktor, no u dogovoru s predsjednikom kluba Vladimirom Babićem prihvatio sam se izazova,” kazao je Lončarević.

Iskusni trener najavio je kratkoročna očekivanja.

Trebalo mi je nešto vremena da zapamtim sve igrače, pohvatam sva imena. Naše ambicije nisu preambiciozne, nitko ne očekuje plasman u viši rang natjecanja, cilj je održati se na sredini ljestvice. Nadam se da ćemo ubrzo pronaći trajno rješenje na trenerskoj klupi kako bih se mogao posvetiti ulozi sportskog direktora te razvoju mladih igrača po kojima je Kustošija poznata,” zaključio je Lončarević.

Roy Ferenčina bio je trener Kustošije do nedavno kada je prihvatio ulogu pomoćnika Anti Čačiću u Dinamu, a čovjek koji ga je zamijenio Dinko Jeličić, otišao je u Al-Nassr manje od mjesec dana prije početka sezone.

Komentari

Vaš komentar