Krznar: Ove sezone borili smo se s dvije opasnosti

Hrvatska 19. svi. 202123:00 > 23:11
Podijeli:
REUTERS/Antonio Bronic

Damir Krznar nastavio je niz, na tri dvostruke krune kao igrač, dodao je prvu kao trener.

Dinamo je u finalu u Gorici sa 6:3 pobijedio Istru.

“Definitivno jedna od najljepših sezona u povijesti. Puno nam je značio trofej, nismo si htjeli dozvoliti da na kraju takve sezone ostanemo bez njega. Malo smo izgubili konce u drugom dijelu, a onda ipak pobijedili. Istra je iskoristila šanse, došla nam je voda do ušiju kod 3:2, ali smo zabili četvrti. Kod 4:3 nam više nije bilo panike, tu smo bili mirni, svjesni da ćemo riješiti utakmicu”, rekao je Krznar pa dodao:

“Nismo ušli bahato u drugo poluvrijeme, htjeli smo kontrolirati utakmicu i iz te kontrole doći do četvrtog ili petog gola, ispalo je drugačije. Šteta zbog terena, možda bi drugačije završilo da je bio kvalitetniji, ali za gledatelje nema boljeg od devet golova.”

Dinamo u subotu čeka Šibenik u utakmici bez ikakvog rezultatskog značaja.

“Veseli nas što nema sportskog imperativa, dat ćemo šansu mlađima, pustit ćemo reprezentativce na kratki odmor, svi oni zavrjeđuju odmor. Borili smo se čitave sezone s dvije opasnosti, s velikim brojem utakmica i izuzetno dobrim Osijekom. Nakon ispadanja iz Europe, Osijekove su šanse kopnile jer smo autoritativno prošli te utakmice. Nema puno vremena do nove sezone, malo ćemo proslaviti, odmor će biti kratak i nastavljamo u istom ritmu.”