Krznar: Hajduku igra samo pobjeda, a mi imamo želju slaviti

Hrvatska 4. svi. 202115:09 > 15:10
Podijeli:
Izvor: Aleksandar Djorovic

Sutra s početkom u 18 sati na Poljudu se igra najveći derbi hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama.

Uoči utakmice s novinarima je razgovarao trener Dinama, Damir Krznar.

Stvorili smo si relativno komotnu situaciju pred ovo gostovanje u Splitu. Šest bodova prednosti, pet utakmica imamo još… Mislim da je to izuzetno dobra situacija, što se tiče nekakvog psihološkog stanja, idemo u Split totalno rasterećeni, ali s velikom željom i voljom da već tamo prvenstvo učinimo izvjesnim po pitanju prvog mjesta“, rekao je Krznar.

Dobra vijest za trenera Modrih je ta da su gotovo svi spremni za utakmicu.

Svi su igrači na raspolaganju osim Moharramija kojem ćemo dati priliku zadnje dvije utakmice, još kalkuliramo i s nastupom Marija Gavranovića, ali svi ostali su tu, željni, zdravi i raspoloženi.

Sigurno je da neće biti ista utakmica kao u Zagrebu prije nekoliko dana. Hajduk je izuzetno dobro igrao protiv Rijeke i s tom su utakmicom ponovno reaktivirali svoju kandidaturu za mjesta koja vode u Europu. Očekujem dobru i atraktivnu utakmicu, veseli me što i njima igra samo pobjeda. Idemo u pravu sportsku bitku. S obzirom na to da je Tramezzani već duže vrijeme trener, nadam se da smo se uspjeli dobro pripremiti za njih. Detektirali smo njihove dobre i loše strane. Očekujemo da će slično odigrati kao što je to bilo protiv Rijeke“, zaključio je Krznar.