‘I ja sam želio Tramezzanija, ali Hajduk mi nije dao’

Hrvatska 19. sij. 202118:43
Podijeli:
Foto: Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Bivši sportski direktor Hajduka Saša Bjelanoviće je potvrdio kako je Paola Tramezzanija na Poljud već zvao u listopadu 2019.

Tramezzani je jučer službeno postavljen kao novi trener Hajduka.

“Nakon ispadanja iz Kupa pa poraza u prvenstvu od Gorice smatrao sam da kao momčad možemo i moramo bolje. Baz obzira što smo tada bili na drugom mjestu u puno utakmica nismo izgledali dobro i igrali smo ispod svojih mogućnosti. U klubu smo bili svjesni toga. Nakon jednog, ajmo to nazvati teškog sastanka s trenerom Damirom Burićem, bili smo u razgovoru tadašnji dopredsjednik Lukša Jakobušić, Christian Argurio i ja. Jakobušić me pitao što bih ja napravio, odgovorio sam mu da bih doveo talijanskog trenera jer smatram da je to najbolje rješenje, a na konkretniji upit sam rekao – doveo bih Tramezzanija. Paola sam poznavao i imao sam o njemu jako dobro mišljenje. On ima trenerske i ljudske kvalitete, činio mi se kao pravo rješenje da zaustavi daljnje potonuće”, rekao je Bjelanović za Dalmatinski portal.

Bivši sportski direktor potvrdio je da je tada i nazvao talijanskog tenera.

“Istina. Tad smo se čuli i ja sam mu predložio tu ideju. Bio je zainteresiran, no u klubu mi nisu dali mogućnost da promijenim trenera. Iskomunicirano mi je da ne mogu sudjelovati u eventualnom biranju trenera, tako da sam shvatio da tu više nemam što raditi.”

Komentari

Vaš komentar