HNS: ‘Nećemo mi odgovarati Dinamu, nismo ni drugima’

Hrvatska 28. sij. 202121:00
Podijeli:
Richard Heathcote / Staff

Iz Hrvatskog nogometnog saveza su potvrdili kako ne razmišljaju odgovarati na žestoke prozivke GNK Dinama nakon najvećeg hrvatskog derbija.

Prava medijska pompa dignula se nakon utakmice Dinama i Hajduka u kojoj su Modri, prema mišljenju kluba, bili grubo oštećeni.

Podsjetimo, iz Dinama su bili nezadovoljni suđenjem Marija Zebeca koji je previdio dva navodna kaznena udarca napravljena na Lovri Majeru i Mariju Gavranoviću.

“Gospodo iz HNS-a, dosta je! U Hrvatskoj postoji klub koji ne plače, ne kmeči, ne žali se. Šuti, trpi, igra i pobjeđuje. I hrani cijeli hrvatski nogomet, financijski, igrački, na sve načine. 14 igrača Dinama omogućilo vam je ugodan život sljedećih nekoliko godina svojim doprinosom za osvojeno srebro u Rusiji. A vi to vraćate najmonstruoznijim podvalama koje se mogu zamisliti. Mario Zebec nije slijep. On dobro vidi i točno zna što radi”, stajalo je na početku priopćenja, dok su u nastavku opisane sporne situacije.

A danas su u krovnom tijelu hrvatskog nogometa rekli kako neće odgovarati na te prozivke. Kako piše Index, iz HNS-a su rekli kako u javnost neće izlaziti sa službenim priopćenjem. Naime, HNS to nije radio ni kada su se drugi klubovi žalili na suđenje, pa neće ni u ovoj situaciji.

Komentari

Vaš komentar