‘HNL je za nas maraton, veselimo se susretu s Dinamom’

Hrvatska 28. velj. 20219:45
Podijeli:
tomislav stipić
Izvor: Deniz Calagan/Bongarts/Getty Images

Dinamo se nakon uspjeha u Europi vraća obavezama u prvenstvu, od 17:05 sati na Maksimiru gostuje Slaven Belupo.

Gosti iz Koprivnice također dolaze u dobrom raspoloženju nakon što su osigurali četvrtfinale Kupa u kojem će im protivnik biti upravo onaj današnji, ali prije toga susret u prvenstvu.

“Prije svega šaljem iskreni naklon i velike čestitke Dinamu za veličanje i prezentiranje hrvatskog klupskog nogometa u Europi. Uz zdravu dozu strahopoštovanja, veselimo se prvoj utakmici protiv najveće sportske organizacije u Hrvatskoj i kultnog kluba u ovom dijelu Europe. HNL je za nas maraton i treba istrpiti i tamne trenutke tijekom sezone da bi nakon 36 utakmica uspjeli ostvariti naš cilj” – rekao je najavi trener Belupa Tomislav Stipić te dodao:

“Treba biti realan i postaviti očekivanja u skladu s našim mogućnostima u omjeru na protivnika. Osloboditi se velikih očekivanja ili neugodnih posljedica i ne misliti što će biti. Neki uspiju u životu jer ne znaju tko je na drugoj strani ili ih ne zanima to. Osjete radost radeći ono što vole u tom trenutku i fokusiraju se samo na sebe i svoj zadatak. I ova utakmica je jedna od 36 kojima se radujemo” – zaključio je.