Hajduk junaka protiv Šibenika ‘vezao’ do 2026.!

Hrvatska 29. ožu. 202115:16 > 15:17
Podijeli:
Izvor: Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images

Marin Ljubičić, 19-godišnji napadač, danas je na Poljudu potpisao ugovor s Hajdukom do 2026. godine.

Ljubičić je debi za prvu momčad upisao je u utakmici utakmicu osmini finala Hrvatskog kupa protiv Zagreba, a u prvenstvu je debitirao protiv Šibenika na Poljudu zabivši gol za pobjedu.

“Iznimno sam sretan što najtalentiranije igrače iz naše Akademije dugoročno vežemo s Klubom. Marin je definitivno jedan od njih, mlad je igrač, ali već je iskazao svoj potencijal. Već je sudjelovao na pripremama s prvom momčadi, s njima svakodnevno trenira, iznimno je povezan s Klubom, a ovaj potpis mu je nagrada za rad i trud. Pred njega trenutno nećemo stavljati pritisak ni velika očekivanja, idemo korak po korak, uvjereni da će se razviti u kvalitetnog igrača”, kazao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

“Ponosan sam i sretan zbog današnjeg dana, baš kao i cijela moja obitelj. Koliko god mi je san bio zabiti gol za prvu momčad na Poljudu, toliko mi je i velika želja bila potpisati ugovor s Hajdukom. Ovo je poseban dan u mom životu. Svjestan sam da je preda mnom još puno posla, da moram ostati čvrsto na zemlji, ponizno i napornim radom opravdati očekivanja. Potpis za Hajduk je nešto što svako dijete u Dalmaciji sanja od malih nogu, a rijetkima se to ostvari. I zbog toga ovo shvaćam kao privilegiju i dodatnu motivaciju za sve ono što me čeka te se nadam da ću Hajduku na terenu vratiti ovu priliku koju mi se pružila”, istaknuo je Ljubičić.