Drmić: Nisam vidio da je Čačić to rekao

Hrvatska 26. lip 202210:50 > 10:54
Podijeli:
GNK Dinamo Zagreb

Josip Drmić ovog je ljeta dres Rijeke zamijenio onim Dinama, a prve minute u novom dresu mogao bi imati danas od 18 sati kada Plavi igraju prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu protiv Shkendije.

“Ovo što sam dosad vidio i osjetio samo je pozitivno. Suigrači su me dobro primili, tu nema nikakvih problema. Jedino još ne mogu previše pričati o igri, tu se još nismo osjetili jer nismo dosad ni igrali previše s loptom. To nas još čeka, upoznavanje na terenu, da vidim kako tko diše, razmišlja. Ali, i zato smo tu na pripremama da se uigramo, da se bolje upoznamo”, podijelio je prve dojmove Drmić za Sportske novosti.

Čačić je nedavno izjavio da neće prilagaođavati igru tako da Drmić i Petković igraju zajedno.

“Nisam vidio da je to rekao, a i nismo još stigli konkretno pričati o tome kako me vidi i što od mene želi. Kažem, trenutačno je teško govoriti o tim stvarima, kad još nisam, da tako kažem, niti odjenuo dres, nismo nijednom svi zajedno zaigrali, pa je teško govoriti o samoj igri i o tome tko je u prednosti pred kime”, rekao je Drmić koji se potom dotaknuo Petkovića.

“Ma, ja Petkovića ne gledam kao konkurenta, već kao suigrača. Uostalom, mislim da bismo se mi mogli sjajno slagati kad bismo igrali zajedno. Različiti smo tipovi igrača, mogli bismo se nadopunjavati. Uvijek sam govorio da su dva napadača opasnija od jednog, tako bismo i Petković i ja mogli biti opasan tandem.”

Komentari

Vaš komentar