Dobre vijesti za Čačića: Shkupi ostao bez važnog igrača?

Hrvatska 25. srp 20229:50 > 9:51
Podijeli:
Hikmet Saatci via Guliver Images

U utorak je na rasporedu najvažnija Dinamova utakmica na početku sezone - uzvratni dvoboj protiv Shkupija u Skopju (21 sat).

Prva utakmica nije prošla u skladu s očekivanjima, Modri su ‘samo‘ remizirali na Maksimiru i tako si stvorili veliki pritisak uoči uzvrata.

Dinamo je u međuvremenu potpuno deklasirao Slaven Belupo u Koprivnici (5:1), a Shkupi se za to vrijeme spremao za, kako sami kažu, najveću utakmicu u njihovoj povijesti.

Ipak, loše vijesti za Shkupi su što ne mogu igrati na svom stadionu.

Da, vjerujte, da igramo na našem Čairu, uf… Bilo bi svega, Dinamo bi se tresao. Ne možemo, nismo dobili UEFA-inu dozvolu, nedostaju nam reflektori i još neki detalji. Sad igramo na ‘Toši Proeskom’, naravno, mi se nadamo da možemo izbaciti Dinamo i na tom stadionu. Pa, ja na znam kad smo ovdje zadnji put izgubili“, rekao je generalni menadžer Shkupija Emir Šabani u razgovoru za Germanijak.

Nastavak negativnih vijesti za Sedloskog zbio se na treningu. Naime, jedan od ključnih nogometaša makedonskog prvaka Mamadou Danfa ostao je ležati nakon jednog oštrijeg starta. Stadionom se čuo glasan krik, a odmah su potrčali liječnici. I sam Sedloski postao je svjestan da je Danfa vjerojatno izgubljen za dvoboj s Dinamom, donosi Germanijak.

Neovisno o tome hoće li Danfa zaigrati ili ne, Dinamo nema pravo na pogrešku. Čačić i njegovi igrači moraju pobjednički proći kroz Skopje jer bi ih ispadanje od Shkupija ozbiljno uzdrmalo. Na svim poljima.

Komentari

Vaš komentar