Dinamo donira do 35.000 kuna za susrete bez kazni

Hrvatska 13. srp 202215:13 > 16:11
Podijeli:
Guliver Images

Dinamo je predstavio kampanju Fair play koju su pokrenuli zajedno sa Zakladom Nema predaje.

Sve rade u cilju smanjenja upotrebe pirotehnike na stadionu.

“Upotreba pirotehnike iznimno je opasna te može ugroziti sve prisutne na nogometnoj utakmici – navijače, djecu, igrače, djelatnike, predstavnike medija, službene osobe, odnosno može uzorkovati ozljede bilo kome od sudionika sportske priredbe. Iz tog razloga želimo pozvati sve navijače na pozitivno navijanje i pozitivno ponašanje na utakmicama Dinama u novoj sezoni”, poručili su iz Dinama.

“Nakon svake službene utakmice u sezoni 2022/23. u kojoj GNK Dinamo ne bude kažnjen od strane nadležnih nogometnih tijela za ponašanje svojih navijača koje uključuje upotrebu pirotehnike, korištenje rasizma, govora mržnje i diskriminacije, klub će izdvojiti određeni novčani iznos.

Kampanja se odnosi na sve utakmice SuperSport HNL-a, SuperSport Hrvatskog kupa, na utakmicu SuperSport Hrvatskog superkupa i na Uefa natjecanja kroz sezonu. Iznos koji će GNK Dinamo izdvojiti za svaku utakmicu domaćih natjecanja bit će 10 tisuća kuna, dok će za pojedinu Uefa utakmicu klub izdvojiti 5 tisuća eura”, objavili su iz Dinama.

Komentari

Vaš komentar