Damir Kranjčar opisao trenutke s bratom Cicom u Posedarju

Hrvatska 3. ožu. 20219:16 > 9:17
Podijeli:
Izvor: Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Zlatko Cico Kranjčar preminuo je na KBC Merkur u 65. godini života nakon kratke i teške bolesti.

Cico je s bratom Damirom uživao u Posedarju, a Damir Kranjčar detaljno je opisao za Večernji list kako su provodili dane.

“Zlatko je imao potrebu biti ovdje. Bio je tu za svoj rođendan u studenome, tu mu se svidjelo, i odlučio je ponovno doći. I nije se dao odavde, uživao je, bio mu je ovo odmor za dušu. I sve je bilo u početku O.K., sve normalno. Popila se čaša-dvije vina ili gemišta dnevno, to je bio “normativ”. Ja sam mu svake večeri kuhao čaj. Bio je dobroga raspoloženja i zdravlja, ništa nije upućivalo na to da bi mu se zdravlje moglo pogoršati. A onda se jednoga dana nešto dogodilo…” – nastavio je Damir Kranjčar:

“Cico je jednom imao prijelom lijeve noge, i na tu nogu bio je slabiji, pa na nju nije mogao stati. Međutim, kako mu je taj dan odjednom bilo loše, tako je brzo i došao k sebi. No, sve se još jednom ponovilo početkom veljače. Tada je izgubio svijest i srušio se u kući. Baš je Niko tada bio tu da bi ga odvezao u Zagreb, a umjesto toga Cico je kolima hitne pomoći bio prebačen u zadarsku bolnicu. Vrijednosti krvnog tlaka su mu se potpuno preokrenule, šećer mu je bio 11,9…”

Nakon toga Cico je bio bolje, a onda se sve preokrenulo kada je dobio bakteriju u bolnici. Novinari su ga upitali je li moguće da mu se stanje pogoršalo nakon smrti prijatelja Popovskog…

“E, to je moguće. Znate, ja sam bio strogo zabranio, dok je Cico u bolnici, da mu se to kaže, jer sam znao koliko bi ga to moglo uzrujati. A onda ga je nazvao jedan zajednički prijatelj iz Zagreba i to mu kazao. Da je znao da je bolje da mu to ne kaže, sigurno ga ne bi ni nazvao” – rekao je Damir.

Cijeli razgovor s Damirom Kranjčarom pogledajte OVDJE.