Čačić: Čuo sam taj podatak o Petkoviću, dosta znakovito

Hrvatska 18. ruj 202220:22
Podijeli:
Luca Rossini /ipa-agency.net/ Live Media

Dinamo je u 10. kolu HNL-a slavio u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive 2:1 te na reprezentativnu stanku odlazi s čak 11 bodova prednosti ispred Hajduka i Slaven Belupa.

Dinamo je u 10. kolu HNL-a slavio u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive 2:1 te na reprezentativnu stanku odlazi s čak 11 bodova prednosti ispred Hajduka i Slaven Belupa.

“Utakmica vrlo gledljiva s puno prilika. Na kraju su bodovi otišli na naš konto. Da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo. Lokomotiva je imala dosta prilika. Mi smo bili dosta nemirni u zadnjim minutama, imali smo prilike prije za privesti ju mirnije kraju, tako bi došli u mirniju završnicu”, rekao je trener Dinama Ante Čačić, prenosi 24sata.hr, pa nastavio:

“Ovo je 19. utakmica u nizu, imamo ritam koji imamo, stalno prešaltavanje. Najbitnije je da smo na tronu ovako suvereno, 28 bodova od mogućih 30 je sjajno. Lokomotiva ni izdaleka nema na kontu bodove koje zaslužuje svojim prezentacijama, a iz kola u kolo će se dizati. Čestitam im, ali i mojim igračima. Sada stiže stanka i u dobrom raspoloženju odlazimo na odmor.”

“Imamo dosta reprezentativaca. Želim im da budu uspješni kao u Dinamu. Ostali su zavrijedili par dana odmora pa krećemo dalje. Prvi trening ćemo imati tek u petak, kada reprezentacije ode iz Maksimira.”

“Bit će 13-14 igrač, plus dva golmana, nije to ni baš tako malo. Ma prvo se svi moramo dobro odmoriti, malo se osvježiti. Ja prvi, tako i moj stožer. Kako ću provesti odmor? Otići ću negdje na par dana, provesti vrijeme u krugu prijatelja i obitelji. Onda ćemo napraviti mikro-ciklus koji će završiti s kupu utakmicom u Jarmini. Kako sam zadovoljan dosadašnjim učinkom? Brojke sve govore.”

Petković je sjajnim golom donio pobjedu.

“Petković je pokazao kako je s pravom pozvan u reprezentaciju. Dao je taj gol, čuo sam kako mu je to prvi izvan 16 metara, dosta znakovito. Da, i na treningu zna zabiti izvana.”

Komentari

Vaš komentar