Bjelica: Volio bih kada se ne bi mene sve pitalo

Hrvatska 13. lip. 202214:02 > 14:02
Podijeli:
GuliverIMages

NK Osijek je danas započeo pripreme za novu sezonu, a Nenad Bjelica odgovarao je na uvijek vruća pitanja.

Na prozivku su došla 33 igrača, a Bjelica je istaknuo kako je zadovoljan stanjem igrača. Upitan je Bjelica o svemu danas, a najviše o situaciji u klubu.

“Radi se na tome. Ne trebam ja o tome pričati. Ja sam odgovoran za sportski dio. Razočaran sam da ste to primijetili dva mjeseca prije kraja sezone, a ja o tome pričam godinu dana. Vi ste medijski to shvatili na kraju sezone. No tako je cijelo vrijeme. Nisam odgovorna osoba. Volio bih kada se ne bi mene sve pitalo, već da to odgovori netko iz kluba. A ne da sam ja isturen ispred kluba. Nemam problem komentirati i diskutirati što je sportski dio kluba, za to sam odgovoran. Volio bih da u ime kluba netko istupi i odgovori na druga pitanja”, rekao je Bjelica pa nastavio:

“Kao u bračnom odnosu, ako dajete emocije, a ne dobivate ih natrag, to puca. Volio bih da tu emociju imamo svi i da se borimo maksimalno za klub. Pokušao sam to dočarati na svoj način, da pokažem koliko mi je stalo. Sad ste iz dva-tri mjeseca vidjeli što se pisalo i da ništa od toga nije bilo istina. U vezi mene i zašto je Bjelica nešto napravio. Sve sam rekao i napravio za boljitak Osijek. Jednom, kad ne budem u Osijeku, volio bih da klub bude kako bih ja želio”, nastavio je.

“Spreman sam za rad, kao i igrači. Dok sam u Osijeku, davat ću maksimum. Klub to zaslužuje. Poštivat ću ga do kraja”, naglasio je.

Komentari

Vaš komentar