Bjelica: ‘Umorni smo, ali samo pobjeda dolazi u obzir’

Hrvatska 23. srp 202210:26 > 11:07
Podijeli:
GuliverIMages

Osječki strateg Nenad Bjelica najavio je nedjeljni dvoboj Supersport Prve HNL protiv Lokomotive.

“Lokomotiva se nije promijenila puno u odnosu na prošlu sezonu, možda jednog, dva igrača, ali zadržali su okosnicu momčadi, trenera, igraju na sličan način kao i prošle sezone. Uz to, godinu dana su iskusniji, samim time i izuzetno nezgodni što je osjetio i Dinamo. Za pripremu su imali cijeli tjedan za razliku od nas, ali mi ćemo im suprotstaviti dobru momčad i vjerujem pobijediti”, kaže Bjelica.

A na pitanje postoji li umor među igračima, odgovara:

“Sve ovisi kako će se igrači oporaviti od puta. Svi su izuzetno umorni od utakmice, terena i puta koji je na povratku trajao gotovo devet sati. Vidjet ćemo kako će se osjećati na treningu i tko je od njih u stanju pomoći momčadi.”

Osijek je u sezonu ušao s dvije pobjede, a želja svih u osječkom taboru je u nedjelju nastaviti tim ritmom. Naravno da idu na pobjedu i favoriti su susreta unatoč napornijem tempu, a Bjelica od svojih igrača i ovoga puta želi samo i isključivo – pobjedu.

“Rezultatski smo zadovoljni startom, moglo je biti i bolje i gore, ali ima još puno prostora za pomak i poboljšanje u našoj igri. Vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji, pripreme su bile naporne što igrači osjećaju, ali dvaput smo uspjeli pobijediti i nadam se da će tako biti i nakon nedjelje”zaključio je Bjelica.

Dodajmo kako osječki strateg na ovoj utakmici neće moći računati na kartoniranog Kristijana Lovrića dok su zbog ozljeda i dalje upitni Dion Drena Beljo i Yevgen Cheberko.

Komentari

Vaš komentar