Bjelica: Ljut sam kao ris, ovo je ispod nivoa HNL-a

Hrvatska 24. srp 202223:26 > 25. srp 2022 9:26
Podijeli:
xMassimoxPaolone LaPressex via Guliver

Sasvim razumljivo, potpuno oprečnog raspoloženja pojavili su se treneri Lokomotive i Osijeka na konferenciji za medije nakon preokreta Lokosa i pobjede 2:1...

Osijek je od 16. minute vodio, no u zadnjih deset minuta Blaž Bošković pogodio je dvaput za slavlje Lokomotive 2:1.

Nakon završetka utakmice trener domaćih Silvijo Čabraja rekao je:

Nismo najbolje ušli u utakmicu, Osijek se nametnuo dobro, no nakon početnih 20 minuta bili smo dominantnija ekipa, stvorili smo puno šansi u prvom dijelu i na kraju zasluženo pobijedili. Pobjedu nam je donio Blaž Bošković koji je s nama kratko. Riječ je o jako dobrom igraču, kvalitetnoj osobi i siguran sam da će dokazati svoju kvalitetu, kao i Vladan Bubanja koji je krenuo od prve minute utakmice.”

Osijekov trener Nenad Bjelica bio je očekivano potišten:

“Prije svega bih čestitao Lokomotivi, a mi ne da ne možemo biti zadovoljni, nego sam ljut kao ris. Ovo što su danas pojedinci prezentirali nije nivo prvog HNL-a. Ovo su sve igrači prve momčadi koji traže svoju šansu, koji na trening često dođu namrgođeni jer nisu igrali prethodnu utakmicu, a danas su dobili šansu. I onda odigraju ovakvu utakmicu”, rekao je Bjelica pa nastavio:

“Žalosno je da su nam tri igrača koja su u Kazahstanu igrali 90 minuta, Kleinheisler, Škorić i Ivušić bili najbolji i danas. Ovih ostalih osam koji su startali su u velikoj većini bili ispod svake kritike. Ne znam što bih rekao, baš sam ljut. Treba se preispitati svatko. Prvo se ja preispitujem jesam li trebao dati igračima šansu da igraju. Ne treba se nitko čuditi ako ne bude opet u ekipi.