‘Imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real’

Hrvatska 18. lis. 202123:46 > 23:49
Podijeli:
PUBLICATIONxNOTxINxSUI

Bivši trener Slaven Belupa Tomislav Stipić prokomentirao je dvoboje u HNL-u koji su se igrali na Rujevici i Šubićevcu.

Gostujući u emisiji Stadion, Stipić se osvrnuo na dvoboj Rijeke i Dinama:

“Rijeka je prvo poluvrijeme stvarno senzacionalno odigrala. Za Dinamo kao da je ova utakmica došla prerano. Dinamo se sporo kretao u prvom poluvremenu, bez dubine. Krznar je u derbiju puno mijenjao, strukturu, sustav i njegove korekcije su donijele uspjeh. Ali on najbolje zna zašto je na poluvremenu bilo 3:0 za Rijeku”, rekao je i potom se osvrnuo na Petkovićevo izvođenje penala:

“To je previše estetski, to je previše “cool”. On je jedan igrač kojeg ja svrstavam u kategoriju “žigolo”, gdje ga ili volite ili manje volite. Kad njega gledate na utakmici, ne možete ostati hladnokrvni. Posebno sam ga stavio pod povećalo jer me oduševio.” 

Nije propustio komentirati reakcije igrača Hajduka u utakmici protiv Šibenika:

Emocije su dar, a mogu biti najveće prokletstvo. Tri prilike od njih četiri u drugom poluvremenu bile su iz prekida. I kad vidite njihov govor tijela, imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real Madrid. Naglašavaju kako žele biti prvaci, onda ne može se dogoditi ovakav govor tijela jer to odaje slabosti, ne samo za mene, već i za klub, ljude u klubu, publiku i to nije dobro”, rekao je. 

Komentari

Vaš komentar