Bivši igrač Slaven Belupa novi predsjednik kluba

Hrvatska 1. srp 20229:16 > 9:17
Podijeli:
NK Slaven Belupo

Slaven Belupo je na izbornoj Skupštini izabrao novog predsjednika, a to je bivši igrač i direktor kluba Robert Markulin.

Bivši igrač i direktor Slaven Belupa te član Uprave a na mjestu prvog čovjeka Farmaceuta zamijenit će Hrvoja Kolarića koji je ovu dužnost obavljao od 2014. godine.

“Hvala Hrvoju za sve što je učinio za naš klub. Surađivali smo dugi niz godina i imam samo riječi hvale. Predan, stručan, transparentan i inovativan. Družit ćemo se i dalje na našem stadionu, u to sam uvjeren”, rekao je Markulin.

Lijepim riječima se od kluba oprostio Kolarić.

“Proletjelo je osam godina. Bilo je i uspona i padova, ali ja ću pamtiti samo sretne trenutke. Svima se zahvaljujem na suradnji i podršci. Mogu se zadovoljno okrenuti i pogledati sve što smo napravili u moja dva mandata. Naravno, uvijek se može više, ali radio sam sa srcem i to je ono na što ću biti ponosan. Klub ostavljam u rukama čovjeka koji voli Slaven Belupo i koji će ga još brže i jače gurati prema naprijed. Želim sreću gospodinu Markulinu kao novom predsjedniku i želim sreću mom klubu u budućnosti. Naravno, vidimo se na tribinama”, rekao je Kolarić.

Istaknimo i kako su sve odluke na sjednici donesene jednoglasno. Prihvaćeno je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. te je na prijedlog Predsjednika kluba odabrana nova Uprava Slaven Belupa koju će činiti: Robert Markulin, Marinko Beljo, Goran Međurečan, Renato Radić, Krunoslav Kunštić, Davor Gečić, Darko Martinušić, Darko Bodulica, Krešimir Habijanec, Ratimir Ljubić, Josip Sulimanec, Dejan Šomoci, Josip Pobi i Mario Tomiša. Također, odabran je i novi Nadzorni odbor kluba kojeg će činiti: Zoran Gošek, Sanda Mikačić, Tamara Bali, Antun Havaić i Franjo Kolar. Mandat članova Uprave i Nadzornog odbora traje četiri naredne godine.

Predsjednik Slaven Belupa Robert Markulin istaknuo je kako je ispred svih u klubu veliki posao. Od trenera i igrača na terenu do svih zaposlenika.

“U Slaven Belupu sam 50 godina, nogomet je moj život i mogu samo obećati da ću biti u potpunosti predan klubu i da ću zajedno s Upravom raditi na tome da klub napreduje još bolje i brže”, zaključio je Markulin.

Komentari

Vaš komentar