Bilić: Ja otimam Livaju? Pa ja želim živjeti u Splitu

Hrvatska 28. srp. 202115:11 > 15:30
Podijeli:
AP Photo/Frank Augstein

- To nema nikakve veze s istinom! - poručili su iz poljudskog kluba prenosi Slobodna Dalmacija. 

Iz Hajduka su oštro demantirali kako je Marko Livaja ostao u Splitu zbog navodnog transfera u Kinu. Nakon što su iz Hajduka jutros na konferenciji za medije potvrdili kako će Livaja zbog ozljede propustiti sutrašnji uzvratni susret 2. pretkola Konferencijske lige protiv Tobola u Kazahstanu (17 sati po hrvatskom vremenu – prijenos Arenasport 1, Hajduk Digital TV), pojavila se u jednom mediju informacija kako je stvarni razlog Livajinog ostanka u Splitu mogući transfer u Kinu.

Špekulira se kako se u tajnosti dogovara transfer u Beijing Guoan kojeg vodi bivši trener Hajduka i hrvatski izbornik Slaven Bilić, a u slučaju da Hajduk ne izbori skupinu Konferencijske lige. Navodno bi transfer trebao biti težak pet milijuna eura. Međutim, to su u Hajduku odmah odbacili i žestoko demantirali uoči puta za Kostanaj.

– To nema nikakve veze s istinom! – poručili su iz poljudskog kluba prenosi Slobodna Dalmacija. 

Livaja ozljedu skočnog zgloba vuče još od generalne probe uoči početka prvenstva na Poljudu protiv Zrinjskog. Na vlastitu inicijativu je igrao posljednje susrete protiv Tobola i Osijeka, stiskao je zube, ali će uzvrat u Kazahstanu morati preskočiti. Izgledno je da bi mogao pauzirati i ogled sa Šibenikom u nedjelju na Poljudu.

Slaven Bilić se javio kolegi Gabeliću iz 24 sata. 

“Ja otimam, pa planiram još živjeti u Splitu – rekao je kratko i jasno Slaven Bilić.