‘Ako je tako, ja Petka ne bih trenirao niti pet minuta’

Champions League 17. kol 202218:42 > 18:42
Podijeli:
David Klein/Sportimage via Guliver Images

Da li se najboljem Dinamovom nogometašu igra nogomet i koliko je zapravo spreman biti profesionalac?

Jedan potez na stadionu Bodo/Glimta koji je izveo Bruno Petković, još jednom je pokazao o kakvom se klasnom igraču radi. Šteta što ta lopta nije završila u mreži. No, njegova izvedba u drugom poluvremenu još jednom je pokazala tko bi trebao biti Dinamov gazda.

Nogometaš oko kojeg se proteklih godina postavilo previše upitnika, ali s razlogom. Da li se najboljem Dinamovom nogometašu igra nogomet i koliko je zapravo spreman biti profesionalac. Priče o njegovom van nogometnom životu me doista ne zanimaju. Bilo je boema koji su mogli spojit teren i život.

Samir Toplak s kojim smo pričali o Dinamovoj prvoj utakmici također je fasciniran njegovim mogućnostima.

“Toliko je toga napisano o njemu. Za njegovu vještinu samo naklon, malo je takvih igrača. No, vjerujem da me pitate o njemu kao što svi pitaju – zašto toliko malo daje. Osobno, ja doista ne znam. Dakle, morao bih s njim provesti određeno vrijeme. Ako se on na trenigu ponašao kao što se zna ponašati na travnjaku, e onda ga ja više ne trenirao niti pet minuta. No, ako je on treningu pravi, a na utakmici se to ne ponavlja, e onda to više nije u moći niti jednog trenera. Mislim da sam bio posve jasan”, rekao je Toplak.

Bili ste i više nego jasni.

Komentari

Vaš komentar