Hajduk 'tjera' igrača od 450 tisuća eura

Hrvatska 28. kol. 201920:06 > 20:19
Podijeli:
sportklub

Iako su ga u Hajduku, u vrijeme dovođenja, najavljivali kao veliko i kvalitetno pojačanje, sad ga se žele riješiti do kraja prijelaznog roka

Mađarski krilni nogometaš, Adam Gyurcso, na izlaznim je vratima Poljuda. Naime, u posljednje vrijeme ovaj brzonogi ofenzivac ne samo da ne dobiva ozbiljnije šanse, nego je u potpunosti zapostavljen što se tiče zamisli i planova Hajdukova trenera, Damira Burića.

Gyurcso je dobio priliku protiv Istre pod Burićem, ali tu je do izražaja došla njegova nedisciplina, odnosno zanemarivanje obrambenih zadaća, a Burić želi igrače koji će biti odgovorni u obrani bez obzira koju poziciju na terenu službeno igraju.

Poslije Istre, Mađar je propustio utakmicu u Varaždinu, pa zatim protiv Lokomotive, Slaven Belupa, Gorice i Osijeka, s tim što je samo protiv Lokosa bio na klupi. Time mu je jasno dano do znanja da u Hajduku više mjesta nema.

Priča se da će se vratiti u Mađarsku i to u Puškaš Akademiju, koja bi ga rado dovela na posudbu, iako Hajduk ima namjeru zaraditi na Gyurcsu 700 tisuća eura.