Dinamo dogovorio drugi najveći transfer u povijesti

Hrvatska 19. kol. 20199:29 > 9:40
Podijeli:
Daniel Kopatsch/Bongarts/Getty Images

Dinamo je dogovorio transfer Luke Ivanušeca iz Lokomotive, a igrač bi mogao konkurirati već za uzvratnu utakmicu protiv Rosenborga.

 Luka Ivanušec (20) za tri milijuna eura i određeni postotak od budućeg transfera seli s Kajzerice na Maksimir, javljaju Sportske novosti.

– Ovo je logičan rasplet, budući da nije bilo nekih značajno većih ponuda od Dinamove. Konkretno, za Ivanušeca su bili zainteresirani vodeći grčki klubovi PAOK i Olympiacos, zimus se javio i engleski drugoligaš Brentford. Ali Luka nije bio zainteresiran za odlazak u te sredine, a i te su ponude bile otprilike izdašne kao i Dinamova. Lukina je želja za odlaskom u Dinamo u cijeloj priči bila iznimno važna i to nikako nismo mogli zanemariti, posebno stoga što sam i ja uvjeren da je takva odluka najbolja za njegov igrački razvoj – otkrio je za SN direktor Lokomotive Božidar Šikić.

Službena potvrda transfera pitanje je sata, a Ivanušec bi za Plave mogao zaigrati već u uzvratnoj utakmici protiv Rosenborga u utorak u Norveškoj.

Inače, ovo je drugi najveći transfer u povijesti Dinama. Plavi su više platili samo za Marka Roga, kojeg su iz Splita 2015. doveli za pet milijuna eura.