Granitna obrana + The Dominator = nula golova

Hrvatska 24. srp. 20198:06 > 8:07
Podijeli:
Foto: Michael Regan/Getty Images

Dinamo je na izvrstan način započeo novu sezonu, upisane su tri pobjede, a posebno se ističe jedan važan podatak.

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Pobjede protiv Rijeke (1:0), Lokomotive (3:0) i u utorak Saburtala (2:0) dovele su Dinamo na prag rekorda koji još nisu zabilježili na otvaranju sezone od proglašenja samostalnosti Hrvatske.

Dinamo je trenutno na tri pobjede uz gol razliku 6:0, fantastična obrana i sjajni Dominik ‘The Dominator’ Livaković na golu ostavili su protivnike bez prilike da proslave pogodak. Jasno, kada se zbrajaju ovakve stvari u prvi plan iskače vratar, hrvatski prvak je za sada ostao čvrst u uvjerenju kako neće prodati Livakovića (ukoliko dođe ponuda…), a mladi čuvar mreže već će ovog vikenda u okršaju protiv Slaven Belupa imati priliku srušiti rekord Dražena Ladića koji je jednom prilikom sezonu otvorio tako što nije primio pogodak 317 minuta.

Livaković je za sada na 270 minuta. Naravno, potrebno je naglasiti i uspješnost obrane, pogotovo što trener Nenad Bjelica još nema sve raspoložive snage na raspolaganju. Primjerice, protiv Saburtala nisu igrali Dilaver i Theophile, a nedostajalo je i novo pojačanje Moubandje.

Dinamo će gostovati u Koprivnici ove subote od 19 sati.