Srbin koji predvodi HNL: Hrvatska ne dolazi u obzir!

Hrvatska 11. pro. 201814:35 > 14:40
Podijeli:
Tullio M. Puglia, Getty Images Sport

Igrač Intera iz Zaprešića koji je trenutno najbolji strijelac HNL-a, za srbijanske novine osvrnuo se na mogućnost da evenutalno promijeni državljanstvo, s obzirom da mu tako dobro ide u Hrvatskoj...

Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

“Sanjam dres Srbije, bilo koja druga zemlja ne dolazi u obzir. Nikada ne bih igrao za Hrvatsku ili neku drugu reprezentaciju. Za svakog sportaša je kruna karijere nastup za svoju državu”, rekao je Andrić za Informer.

Andrić je zabilježio dva nastupa za srbijansku U20 reprezentaciju, ali još nije dobio priliku igrati za seniorsku, što znači da još uvijek može dobiti drugo državljanstvo i tako biti u konkurenciji za nastup za tu reprezentaciju.

U Interu je već godinu i pol, a s 10 postignutih golova u 16 utakmica najbolji je strijelac naše lige.  Od toga je pet zabio s bijele točke, a čak 8 je bilo prvih na utakmici, što dovoljno govori koliko je važan ovaj 23-godišnji mladić za klub iz zagrebačkog predgrađa. Prošle sezone je u 20 utakmica postigao 10 golova uz pet asistencija. 

Još više od tih podataka to će potvrditi činjenica da je kapetan momčadi!

“Nisam imao nijedan problem ovdje. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapetan. To dovoljno govori kakav odnos imam sa svima u klubu”.